Vlaggen en Spandoeken

Logo en bedrijfsvlaggen
Logovlaggen, reclamevlaggen of bedrijfsvlaggen lenen zich bij uitstek voor de ondersteuning van uw naamsbekendheid, beeldmerk of product promotie. Vlaggen ogen vrolijk en dynamisch.

Relatief goedkoop in aanschaf en met een hoge mate van herkenbaarheid zijn reclamevlaggen op grote afstand te zien. Vlaggen ondersteunen reclameuitingen op maximale wijze, ongeacht of u vlaggen of banieren voor in of outdoor presentatie gebruikt.




Banieren
Een banier is een langwerpige vlag of ander gespannen stuk stof, materiaal, dat een symbool, logo, slogan of andere boodschap toont en waarvan de hoogte groter is dan de breedte.
In de vexillologie en heraldiek wordt de term ‘banier’ vooral gebruikt voor een vlag die alleen een wapen afbeeldt of alleen maar de elementen uit een wapenschild toont, waarbij alleen de vorm van het wapen is vervangen door de vorm van de vlag. Vandaar het Historisch middeleeuws karakter van de naam.




Gevelvlaggen
Een gevelvlag is een zeer populaire vlag omdat deze simpel aan de gevel gehangen kan worden aan een korte, schuin gemonteerde gevelmast. Ideaal voor een bedrijventerrein of winkelstraat.
Door de vorm en afhankelijk van de windvlagen hangen deze vlaggen in de regel recht naar beneden, waarbij de bedrukking een eigen karakter krijgt. Een ideale oplossing als verticale masten niet geplaatst kunnen worden en u toch het bedrijventerrein of winkelstraat wilt voorzien van herkenbare elementen. Bij een rechthoekige vlag zorgt de zwaartekracht voor de nodige plooien, waardoor de afbeelding wordt in de plooi wordt gevormd. Bij een schuine gevelvlag is de vlag onder dertig of vijfenveertig graden schuin gesneden, zodat de boodschap onder alle windomstandigheden nog goed zichtbaar is.








Spandoeken
Rechthoekig doek, bevestigd aan minstens alle vier hoekpunten, bedoelt om een boodschap uit te dragen. Gemaakt van PVC materiaal of vlaggendoek. De spandoek wordt ook wel ‘banner’ genoemd.
Momenteel erg populair bij winkeliers en bedrijven die hun boodschap groot en weerbestendig willen uitdragen. Maar ook talloze toepassingen in de privésfeer in groot en kleinformaat zijn denkbaar en zeer populair.




Landenvlaggen
De Nationale vlaggen te land en ter zee, zijn enorm populair en hebben dit kennelijk te danken aan het tijdloos karakter en de vele toepassingen waarvoor deze kunnen wordt gebruikt.
De Engelse benaming wordt ook wel de ‘National Flag’ genoemd. De Nationale vlag vindt zijn weg niet enkel naar overheden, bedrijven maar ook steeds vaker naar de particuliere sector waar men zich nationalistisch weet te verwarmen bij het aanschaffen van een vlag van hun land.




Vlaggenmasten
Een vlaggenmast is een cylindrische of conische pijp wat noodzakelijk is om een vlag in te hijsen. De masten worden meestal verticaal in de grond geplaatst of aan een muur bevestigd.
In de Engelse benaming wordt de vlaggenmast ook wel de ‘Flag Pole’ genoemd. Moderne materiaalkeuzes zorgen ervoor dat verweerde vlaggenmasten tot het verleden behoren.


Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Damco Promotions

Broekhoekweg 48
7582 PT Losser
Tel: +31(053) 5361318
Fax: +31(053) 5361319
The Netherlands

KVK Enschede nr. 08180043
BTW.nr. NL819794740 B01

.


Product video’s
Web Design RedCap Created by RedCap.
Copyright © . All rights reserved.